Мер Кам’янского передав фронту допомогу на білше ніж півмільйона гривень

В рамках програми «Допомога фронту» мер продовжує підтримувати наших захисників.
Команда передала обладнання на суму більш ніж півмільйона гривень батальйону територіальної оборони Кам’янського району.

Придбали те, в чому була потреба – електричні лебідки та прилади нічного бачення. Вже сьогодні вантаж буде відправлено на бойові позиції для використання підрозділом. Дякуємо ЗСУ. Бажаємо хлопцям повернутися додому живими та неушкодженими. Разом до Перемоги! – прокоментував мер.
Джерело: 5692.com.ua

Понад 20 провідних спортсменів та їхніх тренерів отримали обласні відзнаки

Провідні спортсмени Дніпропетровщини та їхні тренери отримали обласні відзнаки. Загалом нагородили понад 20 людей. Серед них представники легкої атлетики, плавання, різних видів єдиноборств. Про це повідомили у Дніпропетровській ОВА.

Більше новин на REPORTER.UA

Заволоділи грошима двох місцевих мешканців на понад 2 млн: на Запоріжжі викрито злочинне угруповання

За процесуального керівництва прокурорів Запорізької обласної прокуратури учасникам злочинної групи повідомлено про підозру в грабежі, незакінченому замаху на грабіж та готуванні до розбою (за ч. 5 ст. 186, ч. 3 ст. 15, ч. 5 ст. 186, ч. 4 ст. 187 КК України).

Більше новин на REPORTER.UA

14 років ув’язнення за зґвалтування 12-річної дівчинки: прокурори домоглися реального покарання для жителя Запоріжжя

Прокурори в суді довели, що влітку 2019 року 52-річний чоловік, раніше судимий за аналогічні злочини, помітив у дворі багатоповерхового будинку Запоріжжя дівчинку. Наздогнавши її в під’їзді, застосував погрози та зґвалтував. На момент вчинення протиправних дій дівчинці було 12 років.

Більше новин на REPORTER.UA