Архів категорії: Новини

Захищаючи Україну загинув Валерій Колодченко з Нікополя

15 вересня 2024 року, захищаючи свободу та незалежність України, під час виконання бойового завдання загинув військовослужбовець з Нікополя Валерій Колодченко. У Захисника залишились донька та брат.

Обстріли Нікопольщини не вщухають: безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір 18 жовтня

Сьогодні, 18 жовтня, ворожі війська з десяток разів атакували Нікопольщину. Бив артилерією та дронами-камікадзе. Цілили по райцентру, Марганецькій, Мирівській та Покровській громадах.

В АНД районі Дніпра виявили водія в стані наркотичного спʼяніння та жінку із забороненими речовинами

У середу вдень, 16 жовтня, патрульний екіпаж зупинив у Амур-Нижньодніпровському районі автомобіль Ford, що рухався з порушенням правил дорожнього руху. За кермом перебував чоловік в стані наркотичного спʼяніння, а також пасажирка.

Запорізькі поліцейські вилучили у місцевого жителя метамфетамін на суму 100 000 гривень

Так, правоохоронці отримали оперативну інформацію про те, що 37-річний чоловік може бути причетний до збуту наркотиків на території міста. Поліцейські провели низку заходів, задокументували протиправну діяльність фігуранта та встановили, що він збував «товар» наркозалежним клієнтам у спосіб із рук в руки.

На Калиновій у Дніпрі карета «швидкої в’їхала у протитанковий їжак: подробиці

У ніч з 16 на 17 жовтня на житловому масиві Лівобережний у Дніпрі, на вулиці Калиновій, сталася аварія. На неосвітленій дорозі машина швидкої в’їхала в протитанковий їжак, який хтось викотив на дорожнє полотно.