Захищаючи Україну загинув 20-річний Валерій Пєнкін з Дніпропетровщини

12 квітня 2022 року, захищаючи свободу та незалежність України, під час виконання бойового завдання загинув 20-річний Валерій Пєнкін з села Надіївка Солонянської територіальної громади.

Планували зайти у Верховну Раду та силою захопити владу: СБУ затримала провокаторів

Служба безпеки викрила групу громадських «активістів», які готували низку провокацій у Києві 30 червня цього року. Під виглядом проведення так званого «віче» зловмисники планували оголосити про «усунення від влади» чинного військово-політичного керівництва України.

19-річна спортсменка з Дніпропетровщини візьме участь в Олімпійських іграх

Плавчиня з Кривого Рогу вдало виступила на Чемпіонаті Європи з плавання у Сербії та здобула олімпійську ліцензію. Тепер 19-річна Ніка Шарафутдінова буде боротися за перемогу на дистанції 100 метрів на спині на іграх у Парижі.

Приревнував: на Запоріжжі затримали чоловіка, який спричинив знайомому тяжкі тілесні ушкодження

26 червня, близько 20:40, правоохоронці отримали повідомлення від медиків про госпіталізацію жителя села Солоне з чисельними травмами. Попередньо встановлено, що до потерпілого в гості прийшов знайомий із подругою. Втрьох вони вживали алкоголь, а через деякий час між чоловіками виник конфлікт.

У Дніпрі Toyota виїхала на зустрічну та зіткнулась з Renault: подробиці ДТП

Сьогодні вранці, 1 липня, на вулиці Гаванській у Дніпрі сталася ДТП. Поблизу перехрестя з вулицею Набоківською (колишня Норильська) зіткнулись Toyota та Renault. На місці працюють поліцейські, медики та слідчий з ДТП.

Викрав майже 100 тисяч гривень з каси: правоохоронці Запоріжжя затримали зловмисника

37-річний раніше судимий за майнові злочини запоріжанин знову спокусився на легкий «заробіток». Він зайшов до салону та, скориставшись зайнятістю персоналу, прихопив касу. За крадіжку в період воєнного стану йому загрожує до 8 років ув’язнення.