Прокурори Запоріжжя перевірили умови відбування покарання у пенітенціарних установах області

Керівником обласної прокуратури Сергієм Спільником здійснено виїзд до ДУ «Кам’янська виправна колонія (№ 101)» та ДУ «Вільнянська установа виконання покарань (№11)». Перевірено стан додержання вимог законодавства при утриманні в установі засуджених та дотримання їх прав.

Неподалік дитячої лікарні у Кривому Розі сталася потрійна ДТП: деталі

За попередньою інформацією, водійка Chevrolet прямувала по Петра Дорошенка та не поступилася дорогою маршрутці, що їхала перпендикулярно — головною по Соборності. Від удару, легковик відкинуло на Ford, що рухався поруч.

Позбавляли свободи та примушували до тяжких робіт на ТОТ: запорізькі слідчі повідомили про підозру чотирьом зрадникам

Фігуранти разом із представниками збройних сил рф незаконно позбавляли волі місцевих жителів, тримали їх в нелюдських умовах, били та примушували виконувати тяжкі фізичні роботи. Громадян, які чинили опір та відмовлялись співпрацювати із загарбниками, утримували в приміщеннях із недостатньою вентиляцією, кількістю спальних місць, неналежними санітарними умовами та позбавляли права отримувати будь-яку медичну допомогу.

Важкий день для Нікопольщини: безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір 2 липня

Сьогодні, 2 липня, окупанти вгатили прямо по мирних людях на вулицях Нікополя. Через ворожі атаки загинули дві жінки 61 та 86 років, також постраждали 10 місцевих мешканців, серед них – двоє дітей, хлопці 17 та 9 років.

Намагався «пролетіти» на червоний: деталі ДТП з потерпілими на Слобожанському проспекті у Дніпрі

Сьогодні вранці, 2 липня, близько 11:52, на Слобожанському проспекті у Дніпрі сталася ДТП. В районі перехрестя з вулицею Богдана Хмельницького зіткнулись Jeep та Кіа. Попередньо, внаслідок ДТП постраждали двоє людей.

Дніпрянка Людмила Кіченок виграла тенісний турнір WTA 500 разом з латвійською партнеркою

Тенісистка з Дніпра Людмила Кіченок у парі з латвійською спортсменкою Оленою Остапенко виграла тенісний турнір WTA 500. Тенісистки змогли обіграти своїх суперниць з Канади, Габріелу Дабровскі, та Нової Зеландії, Ерін Раутліфф. Змагання проходили в Істборні, у Великобританії.

Захищаючи Україну загинув 35-річний солдат з Нікополя Станіслав Мудрий

16 червня 2024 року, захищаючи свободу та незалежність України, під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Білогорівка, що на Луганщині, загинув військовослужбовець з Дніпропетровської області Станіслав Ярославович Мудрий.