У Новомосковську виявили підпільний завод з виробництва етилового спирту

Під час обшуків детективи БЕБ вилучили 113 тонн нелегальної підакцизної продукції та обладнання цілісного майнового комплексу, що охоплює всі етапи технологічного процесу виготовлення спирту.

В Україні хочуть заборонити одноразовий посуд, соломинки для напоїв та ватні палички з пластиковою основою

Україна планує заборонити виробництво, ввезення, введення в обіг та розповсюдження низки пластикових виробів. Відповідний законопроект запровадить такі ж обмеження, які відсьогодні почали діяти в ЄС.

Ошукали громадян на більш ніж 100 тис. гривень: слідчі Дніпропетровщини скерували до суду справу відносно злочинної групи

Четверо мешканців Дніпра в одній із соціальних мереж створили сторінку, на якій розмістили оголошення про продаж мобільних телефонів та аксесуарів. Отримуючи передплату, або повну оплату за товар підозрювані зникали.

Існувала загроза розповсюдження полум’я на більш значну територію: у Запоріжжі зайнявся житловий будинок

3 липня о 14:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння в одному із сіл Запорізького району.

«Якщо закумулювати все обурення і лють людей з приводу відсутності світла, то енергію можна буде експортувати»: Загід Краснов про відключення світла та бездіяльність влади

Політик, меценат, громадський діяч та бізнесмен Загід Краснов рішуче засуджує бездіяльність влади щодо енергетичного питання та підвищення тарифів на електропостачання для населення.