Захищаючи Україну загинув 23-річний випускник ДНУ імені Гончара Олександр Козлов

29 червня 2024 року, захищаючи свободу та незалежність України, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Торецьк, що на Донеччині, загинув Олександр Козлов.

«Такі злочини – обурюють»: у Камʼянському знову підпалили машину військового

Вчора ввечері, 4 липня, у Кам’янському стався ще один підпал машини військового. Вогонь охопив моторний відсік транспортного засобу. Правоохоронці розшукують винних. Мер Кам’янського звернувся до містян з проханням буди максимально пильними та допомогти у розшуку підпалювачів.

Ще один спортсмен з Дніпра представлятиме Україну на Олімпіаді в Парижі

30-річний Муразі Мчедлідзе з Дніпра отримав ліцензію на Олімпіаду, яка буде проходити у Парижі. Чоловік представлятиме Україну у вільній боротьбі. Вагова категорія – до 97 кілограмів.

До +40: синоптики прогнозують надзвичайну спеку у Дніпрі та області

З 8 по 14 липня в Україні триматиметься сильна спека. Максимальна температура повітря становитиме +33-+37. На півдні, сході та в багатьох центральних областях буде +35+39, місцями, ймовірно, до +40 градусів.

У Дніпрі та області цілий день не вимикатимуть світло: «Укренерго» змінює графіки відключень

З 9 по 24 липня в усіх областях НЕК “Укренерго” змінить графіки відключень світла. Так, в кожній області в один із днів не будуть діяти обмеження. Таким чином хочуть заміряти фактичний рівень споживання.

В АНД районі Дніпра зіткнулись Opel Astra» та «Volkswagen ID4»: є постраждалі

Сьогодні вдень, 5 липня, близько 13:33, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на перехресті вулиць Полтавське шосе та Дворічна АНД району міста Дніпро. Там зіткнулися «Opel Astra» та «Volkswagen ID4».