Обікрав пенсіонера та оформив на нього кредит: поліцейські Кам’янського затримали 41-річного зловмисника

Використавши особисті дані потерпілого, фігурант отримав доступ до мобільного банківського застосунку та оформив на пенсіонера кредит. Гроші витратив на власні потреби.

Викрали мобільний телефон: патрульні Дніпра затримали ймовірних грабіжників

Учора вранці нам стало відомо про грабіж у Соборному районі. Заявниця розповіла, що під час прогулянки до неї підійшли чоловік і жінка, забризкали обличчя газовим балончиком, забрали мобільний телефон та втекли.

У Камʼянському з нагоди Дня родини провели святковий захід 

Освітяни Камʼянського разом із представниками ГО «Бджола» відвідали родинне  свято в ЗДО 30 «Мальва». 

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці “Освітяни Камʼянського”. 

“Родина – що може бути важливішим від сімейного вогнища, де ти можеш розслабитися, відпочити, а також отримати душевну рівновагу. Родина – це найближчі тобі люди, які завжди готові допомогти, підтримати у скрутну хвилину. Інколи буває, що ми забуваємо про важливість родинного вогнища, перестаємо цінувати одне одного, мета ж цього свята згуртувати членів родини. Вдячні педагогам закладу які подарували яскраві емоції дітям, гостям та батькам які завітали на свято”, – зазначив мер міста Андрій Білоусов.

 

Затримано і взято під варту серійних паліїв на Запоріжжі

За даними слідства, двоє осіб за допомогою запалювальної рідини та інших засобів здійснили підпал у під’їзді одного з будинків у Хортицькому районі. Один із чоловіків є громадянином іноземної держави. Свої дії підозрювані фільмували на мобільний телефон.

Спортивно-оздоровчий клуб “Джуніорс” запрошує юних камʼянчан на заняття новими видами спорту 

Камʼянський спортивно-оздоровчий клуб « Джуніорс», який працює на базі гімназії 34 запрошує всіх охочих юнаків та дівчат на заняття новими видами спорту. Серед них –  петанк, флорбол, норнхол; американський футбол, регбі 5.

Всі бажаючі також можуть вдосконалити свої уміння та навички в таких видах спорту як: баскетбол, футзал, волейбол, бадмінтон, алтимат-фрізбі, шашки.

Заняття проводяться кожної середи та щочетверга з 13.30 у спортивній залі “Гімназії N34”. 

Звʼязатис з тренерами можна за номерами:

Рогівська Наталія Вікторівна – 0678968230,

Бура Наталія Степанівна – 0965155108.

Долучайтеся та будьте здорові! 

 

Мер Кам’янського передав військовим рації, захисні сітки й мастило для техніки

В межах міської програми "Допомога фронту" Кам'янське надає системну підтримку військовим. Так, сьогодні мер міста Андрій Білоусов разом з головою райради Максимом Чехутою передали бійцям військової частини №4896 понад 300 метрів затіняючої захисної сітки для облаштування позицій та мастило для обслуговування важкої техніки.

Допомогу у забезпеченні підрозділу надала громадська організація "Бджола".

Крім того, від міської ради батальйону ТРО Кам‘янського району передали 10 професійних рацій.

Надійний шифрований зв‘язок – те, що потрібно нашим захисникам для виконання бойових завдань. Посилюємо наших оборонців та працюємо на Перемогу! – зазначив Андрій Білоусов.

Джерело: 5692.com.ua