Прокуратура вимагає повернення земель заказника «Солов’їний гай» вартістю понад 236 млн грн

Прокурорами встановлено факт незаконного розпорядження територіями, а саме передання територій ботанічного заказника загальною площею 2,9 га сільською радою в оренду юридичній особі. Потім ці землі були передані фізичній особі для розміщення спортивної та туристичної зони.

Патрульні Дніпра допомогли дістатись додому чоловіку, який загубився

На місце прибув найближчий екіпаж. Інспекторам вдалось дізнатись телефон дружини громадянина, який загубився. З жінкою зв’язались. Вона назвала поліцейським адресу свого мешкання. Патрульні доставили чоловіка додому та передали вдячній дружині.

Поліція Дніпра затримала підозрюваного у спричиненні смертельних тілесних ушкоджень місцевій мешканці

17 липня до поліції зателефонував чоловік та повідомив про те, що його сусідку вбили. Отримав інформацію про злочин, на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група відділення поліції № 3 Дніпровського районного управління поліції.

Підозрювані у корупції зможуть уникнути реального покарання в обмін на штраф

Верховна Рада ухвалила у першому читанні законопроєкт №11340, який дозволяє підозрюваним у корупційних злочинах чиновникам укладати угоди зі слідством та сплачувати штраф за правопорушення.

У Камʼянському привітали тренерів із професійним святом

19 липня в Україні відзначається День тренера. З нагоди професійного свята мер Камʼянського Андрій Білоусов привітав провідних тренерів міста. Спортивним наставникам було вручено нагороди, а спортсменам-переможцям й призерам світових та європейських змагань – кваліфікаційні посвідчення.

Кам’янське відоме своїми спортивними здобутками, а вихованці камʼянських спортивних шкіл постійно примножують славу міста та всієї України своїми перемогами на аренах обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів. За кожною перемогою стоїть наполеглива праця спортсмена та його наставника.

“Вітаю всіх тренерів з професійним святом. Дякую за кропітку працю та майстерність.

Спорт – гартує та виховує, вчить наполегливо йти до мети. А в умовах війни він є потужним джерелом стійкості, витримки та патріотизму”, – зазначив Білоусов.