У Дніпрі чоловік намагався вкрасти з “Аврори” повербанк та смартгодинники: подробиці

Вчора вранці, 8 серпня, близько 09:50, чоловік намагався вкрасти товар з магазину “Аврора” у Дніпрі. За чотири хвилини до магазину прибув наряд реагування поліції охорони.

Знову гатили по Нікопольщині: безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір 9 серпня

Сьогодні, 9 серпня, протягом дня окупанти гатили по Нікопольщині артилерією та дронами-камікадзе. Загалом здійснили більше півтора десятка атак. Ворог цілив по райцентру, Мирівській та Покровській громадах.

У Дніпрі затримали ще одного підлітка, який «на замовлення» рф готував нові підпали

СБУ та Національна поліція затримали 16-річного юнака, який «на замовлення» рф готував нові підпали у Дніпрі. Основною ціллю ворога були службові авто ЗСУ, які залучені до виконання бойових завдань на передовій.

Поранення живота та відірвана нога: у Дніпрі рятують 40-річного захисника

Михайло працював старшим інспектором поліції у Запоріжжі. З перших днів війни приєднався до лав ЗСУ. За цей час чоловік бачив все: ракетні розриви, КАБи, артилерію та близькі стрілецькі бої. В одному з них він отримав важке поранення живота. Крім того, вибуховою хвилею воїну відірвало й ногу.

Підпалив військовий автомобіль: 16-річному підлітку з Дніпра загрожує 8 років позбавлення волі

Поліцейські з’ясували, що пропозицію «легкого заробітку» підозрюваний отримав в одному з месенджерів, де йому написав представник рф та запропонував гроші в обмін на знищення автомобілів ЗСУ. Хлопець погодився, після чого отримав вказівки окупанта.