У Запоріжжі затримали злочинців, які ошукували громадян під приводом надання послуг з працевлаштування за кордоном

Засновником шахрайської схеми був житель Запоріжжя, який разом із двома співорганізаторами координував діяльністю створеної ним злочинної організації. Інші пять учасників були залучені на роль менеджерів «по роботі» з клієнтами.

У власність громади Запоріжжя передано двокімнатну квартиру: прокуратура забезпечила виконання судового рішення

Встановлено, що після смерті жительки Запоріжжя залишилася двокімнатна квартира загальною площею 50,44 кв.м, яка належала їй на праві власності. За офіційними відомостями спадкова справа не заводилась за відсутності спадкоємців.

Мер перевірив заміну згорілої покрівлі житлового будинку

Місяць тому в будинку на вулиці Олекси Сокола, 81 сталася пожежа, внаслідок якої згоріла вся покрівля. Мерія одразу почала працювати над її відновленням.

Роботи тривають щодня. Сьогодні мер перевірив хід їх виконання. Проведено демонтаж згорілих опорних конструкцій та встановлено нові.

Наступного тижня приступлять до гідроізоляції, після чого розпочнуться ремонти в двох під’їздах та пошкоджених квартирах. Роботи йдуть за графіком.

"Підтримаємо. Відновимо. Переможемо!" – написав мер.

Джерело: 5692.com.ua

У міському університеті відбулася посвята першокурсників

Сьогодні в Дніпровському державному технічному університеті відбулася традиційна церемонія посвяти першокурсників в студенти.

Мер разом з ректором ДДТУ Віталієм Гуляєвим та почесними гостями привітали студентів та весь науково-педагогічний колектив університету з початком нового навчального року. Побажав здобувачам вищої освіти сміливо та впевнено йти до своєї мети, професійного зростання та успіхів.

Також Андрій Білоусов подякував викладачам і студентам за активну волонтерську діяльність та підтримку ЗСУ. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх, хто загинув, захищаючи Україну.

Джерело: 5692.com.ua

Мер зустрівся з родинами пільгових категорій

Мер Камʼянського Андрій Білоусов зустрівся з родинами пільгових категорій, в яких діти цього року вперше йдуть до школи.

Він ривітав майбутніх першокласників з прийдешнім Днем знань та початком нового, дуже важливого й відповідального етапу в житті. Подарував рюкзаки з необхідним шкільним приладдям.

Цьогоріч у Кам’янському вперше сядуть за парти 1719 дітей.

"Бажаю всім школярам успіхів у новому навчальному році, впевненості у своїх силах та гарних результатів. Натхнення й терпіння батькам. Перемоги та мирного неба Україні!" – написав мер.

Джерело: 5692.com.ua

Розкішна шевелюра забезпечена: як відростити красиве і довге волосся

Красиве і розкішне волосся – мрія кожної дівчини. Ми розповімо про головні секрети, щоб домогтися вражаючого результату.

Правильне харчування

Одним із ключових чинників прискорення росту волосся є збалансоване харчування. Включіть до раціону продукти, багаті вітамінами A, E, C, а також біотином і цинком. Ці елементи зміцнюють коріння волосся і стимулюють його ріст. Овочі, горіхи, риба та яйця – чудові джерела необхідних поживних речовин.

Регулярний масаж голови

Масаж шкіри голови покращує кровообіг і допомагає доставляти більше поживних речовин до волосяних фолікулів. Масажуйте голову кінчиками пальців по 5-10 хвилин щодня. Для посилення ефекту можна використовувати олію, наприклад, рицинову або реп'яхову, які також стимулюють ріст волосся.

Догляд за волоссям

Регулярне очищення та зволоження волосся сприяють його здоров'ю та швидкому росту. Використовуйте м'які шампуні без агресивних компонентів і бальзами з натуральними оліями. Не забувайте про кондиціонери та маски для волосся, які допоможуть уникнути ламкості та посічених кінчиків.

Уникнення стресів

Стрес негативно впливає на здоров'я волосся, спричиняючи його випадіння та сповільнюючи ріст. Постарайтеся мінімізувати стреси в повсякденному житті, займаючись йогою, медитацією або іншими розслаблювальними практиками. Здоровий сон і регулярні фізичні навантаження також сприяють зниженню рівня стресу.

Вітамінні комплекси та добавки

Додатково до харчування можна приймати вітамінні комплекси, спеціально розроблені для здоров'я волосся. У їхньому складі мають бути вітаміни групи B, біотин, колаген та інші корисні речовини, що стимулюють ріст волосся.

Джерело: 5692.com.ua