Правоохоронці Запоріжжя вилучили понад 3 кілограми канабісу у місцевого мешканця: подробиці

Чоловік вирощував, сушив та зберігав наркотичний засіб у себе вдома. Виявлені за його адресою нарковмісні рослини правоохоронці направили на експертні дослідження. Правопорушнику загрожує до 5 років обмеження волі.

Захищаючи Україну загинув 28-річний Олександр Харитонов з Камʼянського

11 вересня 2024 року, захищаючи свободу та незалежність України, під час виконання бойового завдання на околицях населеного пункту Торецьк, що на Донеччині, загинув капрал поліції Харитонов Олександр Юрійович.

Розповсюджували наркотики на території Кривого Рогу: правоохоронці викрили групу ділків

Наркобізнес з оборудком понад півмільйона гривень на місяць організували троє місцевих мешканців віком від 38 до 45 років. Під час обшуків у підозрюваних вилучили наркотичні речовини та зброю.

На лівобережжі Кам’янського хиталися будинки: в Україні зафіксували землетрус

Сьогодні, 16 вересня, близько до України стався землетрус.

Його епіцентр було зафіксовано в Румунії, при цьому відчули його також у Молдові та деяких містах України, зокрема – в Одесі.

Однак, це не все. У Мережі жителі Кам'янського стверджують, що також відчували похитування будинку. Пишу це кам'янчани з лівого берега міста.

Джерело: 5692.com.ua

На проспекті Науки у Дніпрі Volkswagen збив бетонний стовп та повис на відбійнику: подробиці ДТП

Вчора ввечері, 15 вересня, на проспекті Науки (колишня назва Гагаріна), навпроти гуртожитку №2 сталася ДТП. Під час руху автомобіль Volkswagen збив бетонний стовп та повис на відбійнику. Попередньо, обійшлося без постраждалих.

Били з артилерії та скинули боєприпас з безпілотника: безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір 16 вересня

Сьогодні вранці, 16 вересня, ворог двічі атакував Марганецьку громаду, що на Нікопольщині. Били з артилерії та скинули боєприпас з безпілотника.

Не мав сили повернутися: патрульні Дніпра допомогли чоловіку поважного віку дістатися додому

У суботу ввечері, 14 вересня, близько 22:00, на спеціліню 102 звернулася небайдужа мешканка Індустріального району і повідомила про те, що на зупинці сидить чоловік поважного віку і каже, що не може дійти додому.

Створили проросійські молодіжні організації на ТОТ: слідчі поліції завершили досудове розслідування щодо трьох колаборантів

Псевдогубернатор Запорізької області, «міністр маладьожной палітікі» та 20-річна місцева активістка організували діяльність молодіжних рухів проросійського спрямування. Ідеологічне «зомбування» української молоді зрадники проводили через масові заходи, спрямовані на підтримку держави-агресора та окупаційної адміністрації.

Точно не захворієте: як зміцнити імунітет восени

Восени, коли погода стає прохолодною, а вірусні інфекції починають активно поширюватися, особливо важливо підтримувати імунну систему. Правильне харчування, режим сну й активність допоможуть вам залишатися здоровими в цей сезон.

Зміцнюйте імунітет за допомогою харчування

Включіть до раціону більше свіжих овочів і фруктів, багатих на вітаміни C, A і E. Особливо корисні цитрусові, гарбуз і капуста. Не забувайте про білки, адже вони важливі для відновлення клітин. Також вживайте більше продуктів, багатих на пробіотики, таких як йогурт і кефір.

Пийте більше рідини

Восени повітря стає сухішим, що може призвести до зневоднення організму. Пийте більше води, трав'яних чаїв і відварів шипшини, які допомагають поліпшити обмін речовин і виведення токсинів.

Підтримуйте фізичну активність

Фізична активність стимулює імунну систему. Навіть прості прогулянки на свіжому повітрі допоможуть зміцнити ваше здоров'я і поліпшити настрій. Намагайтеся щодня приділяти час вправам, щоб підтримувати тонус організму.

Дотримуйтеся режиму сну

Повноцінний сон – запорука міцного імунітету. Восени, коли організм зазнає більшого стресу через зміну погоди, особливо важливо висипатися. Прагніть до 7-8 годин сну на день.

Джерело: 5692.com.ua