У Камʼянському з нагоди Всесвітнього дня гуманітарних дій пройшла акція “Діями до перемоги”

У Камʼянському провели акцію «Діями до перемоги». Вона пройшла з нагоди Всесвітнього дня гуманітарних дій на базі Центру соціальної підтримки Захисників і Захисниць та їх родин. 

Міський голова Андрій Білоусов радом із молоддю Камʼянського взяли участь в акції та провели ряд активностей.

Про це міський голова повідомив у своєму телеграм-каналі.

“Разом із учнями та студентами підготували індивідуальні набори сухого борщу. Незабаром ми відправимо їх на передову, щоб подарувати нашим захисникам часточку домашнього тепла.

До кожного пакунка діти додали зроблених власноруч янголів і щирі побажання для військових. Це не просто набір продуктів, а символ підтримки та вдячності тим, хто щодня бореться за мирне майбутнє.

Дякую нашій молоді, спільними зусиллями та щирими вчинками ми обов’язково здобудемо Перемогу!”, – написав Білоусов.

В боях за Україну загинув солдат із Камʼянського Віталій Білий

25 серпня в бою поблизу населеного пункту Мирне на Запоріжжі загинув солдат Білий Віталій Вікторович.

Вся громада Камʼянського, Камʼянська міська рада, її виконавчий комітет та мер міста  висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким полеглого захисника.

Віталій Білий народився 21 квітня 1991 року в Дніпродзержинську. У 2009 році закінчив Дніпродзержинський професійний ліцей. Тривалий час працював у ТОВ «АТБ-Маркет». У лютому 2022 року став на захист України та її народу.

У нього залишилися дружина, двоє дітей, мати та сестра.

Панахида відбудеться 20 жовтня о 12:00 в Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ (вул.Сергія Слісаренка, 34). Поховають воїна о 13:00 на Алеї Героїв кладовища по вул.Весняна.

Доземний уклін воїну-захиснику!

Вічна пам’ять і слава Герою!