Прийде неочікувано велике потепління: метеорологи назвали дату, коли температура підніметься до 17 градусів тепла

Незабаром, по всій Україні знову потеплішає. Посеред зими температура повітря в деяких регіонах Украиїни досягатиме 17 градусів тепла.
Коли потеплішає в Україні
З вівторка, 17 січня, стовпчики термометрів по всій території України показуватимуть лише "плюс". Проте весняне тепло повернеться з дощами, подекуди з досить сильними. Отже, варто приготувати парасольку.
На заході, півночі та сході температура підніметься лише на 2°С, а от на півдні +9°С. Зазначимо, що цей показник може зрости до +11. Тоді стовпчики термометрів у всіх областях будуть ще вищими.

У середу максимальна температура сягатиме +17°C
Вдень 18 січня температура повітря майже на всій території нашої країни перевищуватиме позначку 0°С. Лише у Луганській області навіть вночі температура може сягати -1°С морозу.
Тим часом у західній та північній частинах країни вдень буде переважно +7…+9 градусів за Цельсієм. Вночі 2-4 градуси морозу. Традиційно прохолодніше на Сході. Проте вдень переважно термометри покажуть +5…+7.

Тим часом найтепліша погода переважає на півдні. Температура повітря може сягати +17°C, тому жителям цих регіонів не матимуть потребу тепло вдягатися. Зазначимо, що ці вищі температури будуть в Криму. Тим часом в Одесі, Миколаєві та Херсоні максимальна температура повітря сягатиме +13°С.
Читайте також: Наступного тижня цінники на АЗС вас здивують: до чого варто бути готовим водіям
Джерело: 5692.com.ua