Нова пошта додасть ще одну послугу “Посилка в кредит”

Сучасний світ інтернет-торгівлі надає нам можливість придбати практично будь-який товар. Проте, іноді на таку бажану покупку покупцеві не вистачає грошей. "Нова Пошта" пішла на зустріч своїм клієнтам ы вирішила розширити спектр  послуг, додавши можливість отримати посилку в кредит. Про це повідомили в компанії.
Як скористатися новою послугою
Нова послуга надає можливість вирішити фінансові труднощі та придбати необхідний товар навіть тоді, коли наразі коштів недостатньо. Спочатку користувачу необхідно зайти в додаток "Нова Пошта" для визначення власного кредитного ліміту. Це робиться досить легко та швидко. Після цього людина отримає можливість здійснювати замовлення.
Однак, є обмеження – вартість товару повинна бути не менше 1000 гривень. Обравши бажаний товар, необхідно зробити замовлення з оплатою при отриманні.
Для отримання відправлення треба прийти до відділення "Нової Пошти" зі своїм паспортом та номером платника податків (ІПН). Далы користувач має повідомити оператора, що хоче скористатися послугою "Посилка у кредит".
Після цього замовлений товар людині видадуть. Однак важливо пам'ятати, що користувач повернути кошти за товар зобов'язаний протягом року.
Джерело: 5692.com.ua