Навіщо в авто харчова плівка: лайфхаки від досвідчених водіїв

Для багатьох водіїв автомобіль – це не просто засіб пересування, а справжній спутник життя. А тому завжди доречно тримати в багажнику низку корисних речей. Однією з таких є поліетиленова стрейч-плівка, яка може стати у пригоді у безлічі ситуацій. Досвідчені водії завжди возять її з собою і знають, адже вона є незамінною у безлічі випадків.
Захист від негоди
Від негоди автомобіль можна захистити за допомогою поліетиленової плівки. Якщо, наприклад, ви помили машину ввечері, а потім очікуєте дощу або снігу, плівка допоможе уникнути вологи та бруду на лакофарбовому покритті. Вона ефективніше захищає автомобіль від негоди, порівняно зі звичайним чохлом, оскільки не допускає проникнення води або снігу, які можуть завдати шкоди автомобілю. Крім того, плівка захищає від шкідливих ультрафіолетових променів, які можуть пошкодити лакофарбове покриття.
Дальня подорож
Під час дальніх поїздок, особливо по сільських дорогах, автомобіль може потрапити в ризиковані ситуації, а відколи каміння чи піску можуть пошкодити кузов авто. Щоб уникнути цих проблем, слід замотати передню частину автомобіля поліетиленовою плівкою. Це захистить капот, бампер і фари від подряпин і щербин, які можуть виникнути в результаті контакту з об'єктами на дорозі.
Захист від сонячних променів
Плівка також може бути корисною для водіїв автобусів та комерційної техніки. Замотуючи верх дверцят плівкою, водії можуть захистити себе від сонячних променів і надмірного нагрівання салону. Цей метод особливо ефективний для тих, хто не має кондиціонера.
Ремонт авто в дорозі
Поломки автомобіля можуть статися в будь-який момент, і дуже корисно мати плівку під рукою. Якщо потрібно виконати швидкий ремонт і зберегти руки в чистоті, можна одягнути рукавички і замотати їх плівкою до ліктя. Це запобігає порізам і подряпинам, забезпечуючи безпеку під час робіт над автомобілем.
Джерело: 5692.com.ua