Копійчаний аптечний засіб вмить пожвавить кімнатні рослини: зазеленіють і буйно зацвітуть уже після 1 таблетки

Якщо кімнатні рослини почали чахнути або перестали цвісти, найімовірніше, їм не вистачає поживних речовин. Час від часу рослини потрібно підгодовувати добривами, і особливо вони потребують їх у листопаді та грудні.
При цьому зовсім не обов'язково витрачатись на спеціальні засоби, які зазвичай коштують недешево. Для підгодівлі домашніх квітів можна використовувати дешеві аптечні таблетки.
Які таблетки допоможуть квітам
Досвідчені квіткарі вже давно використовують цей диво-засіб, який здатен реанімувати кволі рослини, змусити їх швидше рости, зеленіти та пишно цвісти. Йдеться про таблетки Аспаркам – дешевий препарат, який є у будь-який аптеці.
Дія Аспаркаму обумовлена його складом – у ньому містяться магній і калій. Саме ці речовини необхідні рослинам для рясного цвітіння й утворення здорової зеленої листової маси. Це найкраща альтернатива спеціальним калієво-магнієвим добривам для кімнатних квітів.
Потрібно закопати 1 таблетку Аспаркаму у верхній шар ґрунту в горщику і полити рослину. Поступово розчиняючись, препарат забезпечить необхідну концентрацію мікроелементів у ґрунті. Таку процедуру підгодівлі варто проводити раз на 2-3 тижні.
Джерело: 5692.com.ua