Мер Кам’янського передав воїнам ТрО ЗСУ прилади нічного бачення

Мер Кам'янського Андрій Білоусов передав 99-му окремому батальйону 108 бригади ТрО ЗСУ прилади нічного бачення, які забезпечать якісну бойову діяльність воїнів. Про це повідомила прес-служба батальйону.

Це чергова частина програмної допомоги військовим. Ми працюємо системно, у тісному контакті, а тому надаємо не абищо задля красивого фото, а саме те, що їм потрібно, згідно з їхніми запитами. Окрім планової, програмної, допомоги є і невідкладні замовлення – ми їх опрацьовуємо максимально швидко, крок за кроком наближаючи перемогу, – зазначив міський голова.

Представник військової частини, старший лейтенант Кирило Алексєенко, наголосив, що Андрій Білоусов тримає руку на пульсі часу та своєчасно надає те, що потрібно для ефективного виконання бойових завдань.

Ми дуже вдячні нашим невтомним помічникам за черговий суттєвий внесок в суспільну справу. Засоби спостереження – це одна з тих речей, що рятують життя і від яких залежить успіх військових операцій. Це саме те, що потрібно нам саме зараз, – додав військовослужбовець.
Джерело: 5692.com.ua