Які подарунки приносять невдачі: 6 речей, які нікому не варто дарувати на свята

Для кожної людини подарунки асоціюються з чимось приємним і позитивним, адже вони є жестом уваги, проявом турботи і любові. Але іноді за хорошими намірами та звичними упаковками можуть ховатися несподівані негативні наслідки.

Згідно з народними прикметами, деякі подарунки обіцяють тільки біди і невдачі обом сторонам – і дарувальнику, і тому, хто прийме такий презент. Тож напередодні свят слід згадати 6 речей, які не можна дарувати, пише PIXEL.

Годинник

Вважається, що подарований годинник віщує розставання або навіть відраховує час смерті людини. Такий дар, як мінімум, може залучити невдачі та труднощі. Тож варто вибрати щось інше для людини, якщо ви не бажаєте їй зла.

Колючі квіти

Будь-які рослини з колючками, зокрема кактуси або троянди з шипами, символізують небезпеку в стосунках. Такий подарунок може здатися приємним, але насправді він принесе непорозуміння та конфлікти.

Свічник

Хоча такий вид подарунка є доволі популярним, але вважається що він може притягнути невдачі та конфлікти, оскільки асоціюється з небезпечним вогнем. З цієї ж причини недоречним подарунком є свічки, які до того ж здатні вбирати в себе негатив майстрів, які їх виготовляють.

Дзеркало

Будь-яке дзеркало – маленьке кишенькове або велике, гарно декороване, вважається нещасливим подарунком. Цей предмет, як говорять повір'я, може відбивати негативну енергію та залучати біди. Кожна людина має купувати для себе дзеркало самостійно.

Ножі

Вважається, що ніж може "обрізати" стосунки між людьми, спровокувати конфлікти, а також відлякати успіх. Тому такий подарунок також є недоречним, особливо на свято.

Амулет

Неприпустимо приймати в дар амулети і талісмани від інших людей. Кожна людина має вибирати ці речі самостійно, адже вони виконують різні функції і можуть впливати на долю. Амулет, прийнятий в дар, здатен залучити біди та невдачі.

Джерело: 5692.com.ua