Кам’янський Центр надання соціальних послуг отримав нові автівки для перевезення маломобільних громадян

В рамках одного з проєктів Програми розвитку ООН Кам’янський Центр надання соціальних послуг отримав транспортний засіб марки «Fiat Ducato». Ще одну автівку для Центру, що піклується про громадян похилого віку та з інвалідністю, було придбано містом.

Як повідомив мер міста Андрій Білоусов, автомобіль від ООН спеціалізований. Він облаштований всім необхідним для надання повного комплексу соціальних послуг вдома немобільним людям, які мешкають у віддалених районах міста.

«Fiat» оснащений медичним кейсом, пральною та швейною машинами, приладдям для роботи й прибирання у помешканні та іншим обладнанням. За словами мера, команда фахівців працюватиме щодня.

З 2017 року Терцентр щоденно надає послуги соціального таксі громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю та іншим. З метою поліпшення умов перевезення людей ми придбали додатковий спеціалізований легковий автомобіль «Renault Express». Він дуже зручний для перевезення маломобільних людей з інвалідністю і так само, як інші машини, оснащений під’їзним пандусом.

Під час сьогоднішнього візиту до Терцентру ознайомився з оснащенням нових автомобілів, поспілкувався із соціальними працівниками, мешканцями – відвідувачами Терцентру, які навчаються в «Університеті третього віку», займаються оздоровчою фізкультурою, відвідують творчі заняття, отримують психологічну допомогу та навіть плетуть маскувальні сітки для наших захисників. Дякую ПРООН за підтримку! – написав мер міста Андрій Білоусов.

Джерело: 5692.com.ua