Кухарі назвали частини курки, які не можна їсти: багато хто вживає їх із задоволенням, але це небезпечно

Куряче м'ясо вважається надзвичайно корисним для організму людини, оскільки в ньому міститься багато білка та мало калорій. Проте кухарі радять людям, що полюбляють курятину, уважніше придивитися до свого раціону та закликають відмовитися від вживання деяких її частин.

Так, фахівці радять відмовитися від курячої шкірки. Вона може здаватися смачною та апетитною, але вживання цього продукту негативно позначиться як на фігурі, так і на здоров'ї в цілому. Куряча шкірка складається лише з жиру, а ще на ній присутні бактерії.

До переліку частин курки, які краще не їсти, ввійшли й курячі легені. У них міститься велика кількість паразитів, які навіть після обробки високою температурою можуть становити небезпеку. Через їх вживання людина може заразитися важкими інфекційними захворюваннями.

Отруйними частинами курки кухарі називають хвостову частину та гузку. Також небезпечно їсти курячі голови. У них накопичується велика кількість шкідливих речовин. Хоча серед українців ці частини курятини не надто популярні, але дехто продовжує їх вживати, ризикуючи здоров'ям.

Читайте також: Як приготувати лавандовий сироп: рецепт ідеального напою на літо

Джерело: 5692.com.ua