Підробіток на літо: 9 найкращих вакансій в Україні із зарплатою до 25 тисяч

В Україні стартує сезон літніх підробітків. Де можна знайти сезонну роботу, які вакансії зараз актуальні, а також скільки можна заробити за літо, розповідає РБК-Україна, посилаючись на пропозиції порталу Work ua.

Які сезонні вакансії популярні в Україні

Найчастіше для сезонного (літнього) підробітку в Україні роботодавці шукають:

  • вожатих та аніматорів;
  • учителів та вихователів;
  • адміністраторів;
  • медсестер;
  • барменів, барист;
  • продавців;
  • рятувальників;
  • водіїв;
  • мерчендайзерів;
  • вантажників;
  • садівників;
  • різноробочих.

Актуальні вакансії для літнього підробітку

У столичному "Гідропарку" продавця на сезон шукає мережа магазинів BeerMarket. Як йдеться в описі вакансії, розглядаються кандидати навіть без досвіду роботи в продажах, зокрема студенти заочної форми навчання та останніх курсів. Зарплата – від 17 000 до 22 000 грн.

У Дніпрі на літній сезон пропонують роботу рятувальника в ресторанно-готельному комплексі Bartolomeo Best River Resort. Кандидати повинні мати посвідчення рятувальника і відповідати таким критеріям: фізична підготовка, вміння плавати, вміння надати першу медичну допомогу, відповідальність, витривалість. Зарплату обіцяють виплачувати своєчасно (точна сума не зазначена). Харчування – коштом компанії.

У Чернігові агенції Sun One потрібен водій навантажувача на сезон. Розглядаються кандидати із досвід подібної роботи, а також наявність посвідчення водія навантажувача та посвідчення водія. Вони повинні мати гарну фізичну форму, не мати шкідливих звичок, бути відповідальними. Зарплату обіцяють від 20 000 до 25 000 грн.

У Козелецькому районі Чернігівської області (75 км від Києва та 88 км від Чернігова) шукають адміністратора на сезон у парк дикої природи "Беремицьке". Графік роботи – плаваючий з нічними змінами (у робочі дні забезпечується безкоштовне проживання), харчування – корпоративне. Крім того, для співробітників парку організовано трансфер із Києва, Чернігова, Остра та Козельця. Рівень зарплати не вказано.

В Одесі компанія "Карандашик" пропонує роботу вихователя-вожатого в літньому таборі. Розглядаються кандидати із середньою спеціальною освітою та досвідом роботи з дітьми. Обов'язки працівника: організація розважальних та навчальних заходів для дітей, формування команди та забезпечення безпеки дітей. Зарплата – від 7 000 до 18 000 грн.

В Одесі компанії IDS Ukraine (лідер українського ринку мінеральних вод у всіх категоріях) потрібен мерчендайзер на сезон. Пропонується офіційне працевлаштування. Зарплата – від 15 000 грн.

У Києві в стильну молодіжну кав'ярню Coffee streetart шукають баристу на літній сезон. Розглядаються кандидати віком від 17 років. Зарплата – від 19 000 до 24 000 грн.

У Дніпрі пропонують роботу різноробочого на сезон у кінно-спортивному комплексі у ПП "Перемога АВК" (підприємство аграрного сектору, що займається вирощуванням зернових та олійних культур). Роботодавець обіцяє офіційне оформлення з першого робочого дня, а також соціальні гарантії відповідно до законодавства. Рівень зарплати не вказано.

У Києві є вакансія продавця морозива в американській кондитерській Milk Bar. В описі вказано, що новий співробітник працюватиме у дружній атмосфері, матиме можливість розвитку та кар'єрного зростання, гарантоване оплачуване стажування. Зарплата – від 15 000 грн.

Джерело: 5692.com.ua