Політична партія «Бджола» та її команда

Кам’янська політична партія «Бджола» продовжує знайомити городян зі своєю командою.
Круть Артур Валерійович. Народився 18 вересня 1987 року в родині металургів. Батько Круть Валерій Вікторович – розливник сталі конверторного цеху, мати Круть Людмила Анатоліївна – оператор котельні теплосилового цеху ТЕЦ Дніпровського металургійного комбінату імені Дзержинського.
Як і більшість металургів отримали житло від комбінату, жили в новому 10-ти поверховому будинку по проспекту Дружби Народів, 73б, (5 мікрорайон). Дитинство пройшло в Дніпродзержинську. Кожні літні канікули проводив в селі Єлизаветівка Петриківського району, де жила бабуся – Раїса Григорівна Пільчук, ветеран праці Придніпровського хімічного заводу.
Закінчив 11 класів середньої загальноосвітньої школи №25 міста Дніпродзержинськ.
З 2004 по 2009 роки навчався в Дніпродзержинському державному технічному університеті та здобув кваліфікацію теплоенергетика. Потім в 2012 році закінчив Дніпровський університет внутрішніх справ за спеціальністю «Правоохоронна діяльність».
З 2009 року почав свій трудовий шлях з інженера геомереж на комунальному підприємстві Міськводоканал. 
У 2010 пройшов відбір на посаду головного державного інспектора в Дніпровській обласної інспекції промислової безпеки та охорони праці в енергетиці, будівництві, котлонагляді і за підйомними спорудами, працював на державному підприємстві Придніпровський експертно-технічний центр, пробував себе в ролі приватного підприємця в сфері торгівлі. В 2012  році став помічником мера міста Дніпродзержинська, а у 2016 почав працювати заступником директора в ДЮСШ №2.
З листопада 2017 року по теперішній час – директор комунального підприємства Кам'янської міської ради «Комунальник».
У вересні 2016 року одружився з коханою жінкою Анною Ігнатовою. У липні 2017 року в родині з'явилася донечка, яку назвали Мілана.
«За останні 4 роки в статусі депутата Кам'янської міської ради я зрозумів, що головне для організації комфортного життя кам'янчан – правильно організувати благоустрій території на якій проживають люди.Весь вільний час йде на моє нинішнє хобі, а саме благоустрій та розвиток п'ятого мікрорайону лівобережжя. Постійно намагаюся виправляти ті помилки, які було допущено або запущені в період будівництва та експлуатації мікрорайону. На сьогоднішній день можу впевнено сказати, що п'ятий мікрорайон найкомфортніший на лівобережжі.
Кожен житель знає, що 5-й мікрорайон поліпшується за моєю ініціативою і при повній підтримці мера міста Андрія Білоусова. В першу чергу я зайнявся благоустроєм дворів, ремонтом дитячих майданчиків, будівництвом футбольних полів і установкою лавок. За моєю ініціативою встановили дзеркала у всіх ліфтах округу і повісили дошки оголошень на кожному під'їзді, виконали установку турніків в кожному дворі і звичайно з'єднали двори тротуарними доріжками, які висвітлили завдяки новим стовпам з енергоефективнимилампами. Ми першими почали будівництво точок збору твердих побутових відходів з шлакоблоку з заливкою бетонних майданчиків і установкою євроконтейнерів для побутових відходів. Ми вперше провели капітальний ремонт бульвару Незалежності за 4-м та 5-м мікрорайонамиі встановили нові стовпи освітлення навколо 5-го мікрорайону по бульвару Незалежності та проспекту Дружби Народів. Одне з головних досягнень на сьогодні – це будівництво принципово нової зони відпочинку в центрі 5-го мікрорайону, яка об'єднує всіх жителів мікрорайону. Всі мої проекти підтримував Андрій Леонідович Білоусов. Під його чуйним контролем ми змінили мій рідний 5-й мікрорайон. Партія «Бджола» працює на благо рідного міста і в її рядах тільки ті жителі, які хочуть розвитку для улюбленого міста.
Сьогодні командапартії «Бджола» єдиною командою однодумців створюєконцепцію благоустрою міста і, я впевнений, що разом ми зможемо втілити всі наші плани по розвитку нашого міста, улюбленого Кам’янського».
Источник: 5692.com.ua