Скинути до 5 кг ваги за тиждень – це реально: потрібно зробити всього два простих кроки

Настала пора легких суконь, коротких шортиків і купальників, а ви ще не встигли привести фігуру до ладу? Не варто впадати у відчай, адже є можливість швидко позбутися зайвих кілограмів, які заважають вдягнути улюблені речі. Схуднути за тиждень без тренувань і виснажливої дієти – цілком реально. Як це зробити, розповіли "Патріоти України".

Як схуднути на 5 кілограмів за тиждень

Лікарі-дієтологи рекомендують прості кроки, завдяки яким можна швидко скинути зайву вагу і підтримувати стрункість фігури протягом тривалого часу.

Крок №1

Кожен раз під час трапези потрібно жувати продукти ретельно та довго, роблячи близько 40-50 рухів щелепами на одну порцію, яку поклали до рота. Не варто поспішати і ковтати їжу до того, як вона перетвориться в роті на рідку суміш. Навіть якщо ви більше нічого не змінюватиме в своєму звичному ритмі життя, цей крок допоможе знизити вагу вже за 7-10 днів.

Крок №2

Вечірні прийоми їжі в жодному разі не мають включати швидкі вуглеводи. Фахівці рекомендують старатися не їсти солодкого, випічки, хліба й солоної їжі після 16:00. Натомість варто вживати білкові продукти – рибу, курку, індичку, а також овочі, бобові, цільнозернові крупи. Також можна додати трохи жирів тваринного та рослинного походження.

Додаткові поради для швидкого схуднення буз тренувань:

  • перед кожним прийомом їжі варто випивати склянку води;
  • щоденно споживати зелені листкові овочі та салати, заправлені оливковою олією;
  • робити перекуси не частіше 1-2 разів на день;
  • подбати про якісний сон, оскільки через порушений нічний відпочинок сповільнюється метаболізм;
  • по можливості знижуйте температуру в оселі, оскільки прохолода сприяє зниженню ваги.

Джерело: 5692.com.ua