ТОП-5 незамінних засобів для прибирання, які мають бути в кожному домі

Правильний арсенал засобів дасть змогу зробити процес прибирання легким і приємним. Зокрема, достатньо лише п'яти незамінних інструментів, які завжди повинні бути під рукою.

ТОП-5 інструментів для прибирання

1. Серветки з мікрофібри. Ці серветки відіграють ключову роль у процесі чищення. Вони мають властивість вбирати бруд та легко очищати поверхні без додаткових засобів . Мікрофібра є міцною та безворсовою, а тому ідеально підходить для миття вікон, дзеркал та витирання пилу.

2. Рідина для миття посуду. Цей засіб, який містить знежирювач, можна успішно використовувати не лише для посуду, а й для чищення різних поверхонь на кухні та не тільки. Він ефективно видаляє жир та бруд, навіть з найскладніших ділянок.

3. Оцет. У поєднанні з рідиною для миття посуду та гарячою водою, оцет стає універсальним засобом для чищення. Він допомагає видаляти жир, вапно від води на різних поверхнях, а також допомагає в боротьбі з цвіллю.

4. Харчова сода. Це природний засіб, який допомагає видалити засохлу їжу з посуду, очистити плиту та духовку від жиру, а також освіжити килими.

5. Щітки для чищення з нейлоновою щетиною. Такі щітки допомагають зробити чищення більш швидким і отримати кращий результат. Вони мають різні типи щетини для різних поверхонь, що полегшує процес прибирання.

Джерело: 5692.com.ua