Виконком Кам’янської міської ради провів чергове засідання

Члени виконавчого комітету розглянули вісім блоків питань на черговому засіданні виконавчого комітету Кам’янської міської ради, яке відбулося 26 червня.

За доброю традицією перед розглядом важливих питань відбулося урочисте нагородження. Працівники мистецьких та навчальних закладів Кам’янського були відзначені  Подяками міського голови за вагомий особистий внесок у культурно-просвітницьку діяльність та високий професіоналізм. 

Інформаційна доповідь про екологічний стан міста Кам’янське та хід виконання Екологічної програми міста Кам’янського на 2016–2020 роки розпочала роботу виконкому. Потім були внесені зміни до фінансових планів підприємств міста комунальної форми власності на поточний рік.

Члени виконкому затвердили необхідні норми надання послуг із вивезення побутових відходів у нашому місті. Також виконком надав чергові дозволи на розміщення зовнішньої реклами та ухвалив рішення про демонтаж рекламних засобів. Вже незабаром у місті буде демонтовано понад 10 незаконно встановлених рекламних споруд.

Низку жилих приміщень рішеннями виконавчого комітету перевели у нежилі.    

«Міський спецкомбінат», що є комунальним підприємством Кам’янської міської ради, визначено балансоутримувачем місцевих кладовищ – саме воно має забезпечувати збереження й експлуатацію в гідному стані цих об’єктів.

На засіданні виконавчого комітету було затверджено акт прийняття-передачі реконструйованих майстерень школи №37 під дошкільне відділення на вулиці Щербицького.

Наприкінці засідання члени комітету ухвалили рішення про притягнення громадян міста до адміністративної відповідальності.