Як працюватиме транспорт у Дніпрі на Новий рік: деталі

У неділю, 31 грудня, міський транспорт Дніпра буде працювати за розкладом вихідного дня. 1 січня – також. Але у понеділок автобуси розпочнуть роботу о 6:30. 2 січня транспорт курсуватиме за розкладом робочого дня.

Захищаючи Україну загинув Андрій Мясніков з Нікополя

17 листопада 2023 року, захищаючи свободу та незалежність України, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Іванівка Куп'янського району Харківської області загинув Андрій Олегович Мясніков з Дніпропетровщини.

Тривалий час отримували допомогу, як внутрішньо переміщені особи: у Кам’янському викрили шахраїв

Через електронний сервіс державних послуг чоловіки вказали неправдиві дані про себе і безпідставно набули статусу внутрішньо переміщеної особи. Так, вони заволоділи коштами з державного бюджету на суму 68 тисяч гривень.

17-річному дніпрянину загрожує 10 років тюрми: правоохоронці затримали підозрюваного у пограбуванні

Вчора, 27 грудня, до поліції звернувся місцевий мешканець та повідомив, що його 16-річного сина пограбували. Правоохоронці встановили, що біля одного з магазинів порушник спровокував конфлікт з потерпілим. Після чого вихопив з його рук особисті речі та пішов у невідомому напрямку.

«Так «Слава ЗСУ» чи ні?»: Зігад Краснов прокоментував новий законопроект щодо мобілізації

Останніми днями між українцями в соцмережах розгортаються словесні поєдинки – реакція людей на новий законопроект щодо мобілізації зашкалює. Одні обурені, інші сприйняли спокійно. Дніпровський політик, бізнесмен та меценат Загід Краснов також виразив свою думку стосовно скандального законопроєкту.