За грошову винагороду сприяв переправленню ухилянтів через держкордон: підозрюється житель Запоріжжя

За даними слідства, мешканець Запоріжжя організував злочинну схему збагачення на оформленні документів для безперешкодного перетину чоловіками призовного віку державного кордону України.

Перевищив встановлену швидкість руху та сів за кермо нетверезий: патрульні Дніпра притягнули водія-порушника до відповідальності

Під час спілкування з кермувальником поліцейські помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік пройшов освідування у встановленому законом порядку за допомогою Драгера. Результат був позитивним — 1,32 проміле в крові кермувальника.

У Дніпрі чоловік сів за кермо нетверезий та врізався у металевий паркан

16 червня ввечері патрульні отримали інформацію про ДТП на Набережній Перемоги. Автомобіль BMW врізався в металевий паркан. Екіпаж прибув на місце події. На щастя, водій вказаного транспортного засобу не постраждав.

Алкоголь та тютюн на суму майже 420 тисяч гривень: у Кам’янському районі правоохоронці вилучили із незаконного обігу підакцизний товар

Протягом тижня під час перевірки торгівельних закладів правоохоронці задокументували 30 порушень правил торгівлі алкогольними та тютюновими виробами, серед них три факти продажу цигарок та алкоголя неповнолітнім.

Сіли за кермо, не маючи прав керування: у Дніпрі патрульні виявили двох підлітків-порушників

17 червня патрульні зупинили на проспекті Мануйлівському водія мотоцикла Geon. У транспортного засобу був відсутній номерний знак. Як виявилося, ним керував 16-річний хлопець, що не мав відповідного права керування.

На Дніпропетровщині прокуратура повернула державі землі ландшафтного заказника «Тернівський» вартістю майже 2 млрд грн

Прокурори встановили, що товариство на підставі підроблених документів здійснило реєстрацію права оренди земельної ділянки природно-заповідного фонду площею 123 га для сільськогосподарського виробництва.