Службова недбалість зі збитками понад 2 млн грн – судитимуть начальника одного з підрозділів ГУ ДСНС Дніпропетровщини

Встановлено, що у грудні 2022 року обвинувачений під час закупівлі евакуаційного автомобіля не забезпечив належне та економічне витрачання бюджетних коштів. Службовець проігнорував факт включення до платежу суми рентабельності, яка не сплачується на товари оборонного значення.

11 років ув’язнення за зґвалтування малолітньої дитини: на Дніпропетровщині засуджено чоловіка

Під час спілкування в соцмережі засуджений запросив раніше знайому 13-річну дівчинку до свого помешкання нібито для перегляду фільму. Скориставшись безпорадним станом дитини, чоловік зґвалтував її.

Світлофор не працював: на Сонячній Набережній у Дніпрі Toyota врізалась у Mercedes

Вчора вдень, 27 червня, близько 14:30, на Сонячній Набережній у Дніпрі сталася ДТП. В районі повороту на Усть-Самарський міст зіткнулись Toyota та Mercedes Sprinter, внаслідок чого останній перекинувся.

У «Дії» з’явилася можливість дистанційно оновити дані про місце проживання: подробиці

На порталі “Дія” з’явилася можливість оновити дані про місце проживання. Відтепер не потрібно витрачати години на відвідування державних установ, аби актуалізувати інформацію.

«Cьогодні, у День Конституції, я бажаю усім, щоб вона почала працювати», – Загід Краснов

Сьогодні, 28 червня, в Україні святкується день ухвалення Конституції – це єдине свято, закріплене в самій Конституції. Так, до привітання українців приєднався й дніпровський політик, бізнесмен та меценат Загід Краснов. Відповілний допис зʼявився на його Facebook-сторінці.

У Кам’янському вручили медалі випускникам

Сьогодні в школах міста проходять випускні вечори. Для молоді це важливий етап у житті та крок в майбутнє.

Цього року в Кам’янському із закладів загальної середньої освіти випускаються 1238 одинадцятикласників. З них – 70 учнів досягли найвищих результатів і отримали медалі. Маємо 59 золотих медалістів та 11 срібних.

Це результат якісної роботи педагогічних колективів 21 навчального закладу та наполегливої праці самих учнів.

Шановні випускники Кам’янського! Бажаю, аби ваш подальший життєвий шлях був щасливою дорогою до успіху в незалежній Україні! Завжди вірте в себе, не бійтесь труднощів та впевнено йдіть до своєї мети. І завжди пам’ятайте, що вам вершити європейське майбутнє України.

Також хочу подякувати батькам за належне виховання та підтримку своїх дітей, а педагогам – за натхненну працю, професіоналізм та творчий підхід до виховання майбутнього України і нашого міста,- повідомив Андрій Білоусов.

Джерело: 5692.com.ua

До Кам’янського завітав єпископ-помічник Донецького Екзархату Максим Рябуха

27 червня до нашої парафії з неочікуваним візитом завітав єпископ-помічник Донецького Екзархату Максим Рябуха, який оглянув процес робіт, що відбувається всередині храму.

Владика Максим благословив благодійний обід, який приготували наші волонтери та працівники благодійного фонду Карітас Кам'янське для нужденних. Цьогоріч ми святкуємо 30-ліття від заснування нашої парафії і маємо надію завершити основні роботи з будівництва храму та освятити його.

Вагому підтримку та допомогу у завершенні будівництва храму надає міський голова Кам'янського Андрій Білоусов, за що ми йому щиро вдячні. Дякуємо Господу за його дари і благословення для нашої громади.

Джерело: 5692.com.ua