Підозрюється шість учасників злочинного угруповання, які організували нелегальний гральний бізнес у Запоріжжі

Слідством встановлено, шість мешканців Запоріжжя об’єдналися у злочинне угруповання для організації проведення незаконних азартних ігор.

У Дніпровському районі поліція задокументувала два наркозлочини

У першому випадку правоохоронці виявили півсотні кущів конопель на подвір’ї приватного домоволодіння, у другому – сліп-пакети з амфетаміном та канабісом, електронні ваги та чорнові записи під час обшуку вдома у 30-річного чоловіка.

У Запоріжжі затримали водія таксі, який вдарив ножем пасажира

Сталася подія 27 червня близько 21:00, в Олександрівському районі міста. Заявник повідомив поліцейським, що під час поїздки в таксі у нього виник словесний конфлікт з водієм, який надалі наніс йому ножове поранення.

Нелегальна торгівля підакцизним товаром: у Кам’янському районі припинили продаж контрафакту

Три жінки – 26, 41 та 51-річні, налагодили незаконну реалізацію контрафактних підакцизних алкогольних та тютюнових виробів у торгівельних об'єктах м. Камʼянське та Божедарівської територіальної громади.

Два сини зростатимуть без батька: захищаючи Україну загинув Володимир Кулик

8 березня 2024 року, захищаючи свободу та незалежність України, під час виконання бойового завдання в районі села Сергіївка, що на Донеччині, загинув солдат ЗСУ з Кам'янського Володимир Вікторович Кулик.

У Запоріжжі викрили чоловіка, який незаконно зберігав боєприпаси

Так, в оселі 39-річного містянина під час обшуку правоохоронці вилучили гранати, запали, підривники та понад 350 патронів різного калібру. Правопорушнику вже повідомлено про підозру. За скоєне йому загрожує до семи років позбавлення волі.