7 міська лікарня отримала допомогу від міста і меценатів

Кам’янська міська лікарня №7 стала базою для лікування кам’янчан, що захворіли на  коронавірусну інфекцію у період пандемії. Нещодавно медичний заклад отримав спеціальне обладнання та необхідні медикаменти для провадження ефективного лікування своїх пацієнтів.

Допомогу здійснила, як міська влада, так і окремі підприємці, що допомагають місту в ці нелегкі часи. Андрій Білоусов, міський голова Кам’янського, Олександр Іванов, президент «Фонду розвитку Кам’янського» та представники ПрАТ «Кривий Ріг Цемент» передали до міської 7 лікарні спеціальні насосні шприци та медикаменти.

«Сьогодні я хочу подякувати підприємству «Кривий Ріг Цемент», яке на прохання «Фонду розвитку Кам’янського» закупило для лікарні шприцеві дозатори. Все, що вкрай важливе і  необхідне лікарні, ми закупили за кошти міського бюджету. Ми продовжуємо забезпечувати 7-у лікарню всім необхідним. Допомога надається за рахунок обласного та міського бюджетів, нам дуже допомагає підприємство «Метінвест» та «Фонд розвитку Кам’янського».  Я хочу подякувати всім, хто допомогає нашим медикам у лікуванні пацієнтів, а також, користуючись нагодою, вітаю всіх медсестер і медбратів Кам’янського з їх професійним святом», ‑ зазначив Андрій Білоусов.

Станом на сьогодні у Кам’янському виявлено 35 лабораторно підтверджених випадків коронавірусу. З них: 16 осіб вже повністю перемогли хворобу, 19 ‑ ще лікуються. 16 осіб мають легку форму захворювання і тому перебувають вдома на самоізоляції під наглядом сімейних лікарів і 3 ‑ госпіталізовані до міської лікарні №7.