Андрій Білоусов перевірив благоустрій міста

Днями Кам’янський міський голова провів черговий об’їзд міста з метою перевірки прибирання вулиць та дворів, ремонту доріг після зимового періоду, покосу минулорічної трави та загального благоустрою районів міста.  

Зі спеціальною комісією, що складалася із заступників міського голови, що є керівниками комунальних підприємств, Андрій Білоусов перевірив Лівий берег, Дніпробуд, Черемушки, центральну частину Кам’янського, містечко ДДГРЕС, селище Будівельників. Також завітали до Соцмісту і БАМу.

За результатами об’їзду можна впевнено зробити висновок, що необхідні роботи активно ведуться в усіх районах Кам’янського. Працівники комунальних служб прибирають вулиці, косять траву біля доріг та у дворах, на території міських лікарень, шкіл та дитячих садочків, вивозять гілки, що залишилися після обрізки дерев, висаджують весняні квіти на клумбах. Поруч з будинком №115 по проспекту Аношкіна, на зеленій зоні, підходить до  завершення  облаштування спеціального закритого майданчику для вигулу домашніх тварин.

«Зараз ми об’їхали все місто. Трава на 90% території викошена. Є низка зауважень до комунальщиків, які необхідно буде усунути протягом найближчого тижня. Окремо звертаюся до власників стоянок, кафе, ресторанів,  заправних станцій, магазинів та інших приватних структур із закликом тримати в порядку прилеглу територію. Кожні три тижні я проводжу подібні об’їзди, щоб контролювати благоустрій Кам’янського. Слідкувати за  чистотою і  порядоком у місті», – зазначив Андрій Білоусов.