Андрій Білоусов привітав студентів Кам’янського з початком навчального року

Дніпровський державний технічний університет – єдиний вищий навчальний заклад у Кам’янському. Як зазначив мер міста Андрій Білоусов, він, як голова Наглядової Ради ДДТУ завжди приділяє увагу розвитку університету.

В березні цього року ми підписали рецензію на нову освітньо-професійну програму першого (бакалаврського) рівня «Агроінженерія». Із 1 вересня на цю спеціальність зараховано вже близько 50 студентів, – повідомив він.

Сьогодні разом із керівниками провідних підприємств міста Андрій Білоусов завітав на традиційний захід Посвяти у студенти. Він привітав ректора Віталія Гуляєва, викладачів, першокурсників та всіх здобувачів вищої освіти з початком нового навчального року.

Нині, в умовах війни, нам як ніколи потрібні якісні інженерні кадри. Відбудова України та модернізація міст потребує тисяч фахівців: металургів, інженерів, конструкторів, проєктувальників, спеціалістів з розробки нових матеріалів. Це означає, що місто, регіон і країна в особі сьогоднішніх студентів ДДТУ отримає вмілих і обізнаних майстрів європейського рівня. Дякуємо ЗСУ. Працюємо на Перемогу! – додав Андрій Білоусов.
Джерело: 5692.com.ua