Бої за Сєвєродонецьк ведуться вже в промзоні, – Гайдай

Бої з російськими військами за Сєвєродонецьк ведуться вже в промисловій зоні. Українська сторона контролює лише територію заводу "Азот".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram начальника Луганської обласної військової адміністрації Сергія Гайдая.

За його словами, на сьогодні зберігається вкрай важка ситуація по всій лінії фронту в Луганській області.

"Констатуємо, що орки починають широкомасштабний наступ в нашій області, вони накопичили достатню кількість резервів, і сьогодні у вогні всі вільні населені пункти області. У Сєвєродонецьку бої тривають вже в промзоні, українські війська контролюють тільки територію заводу "Азот", – зазначив Гайдай.

Він уточнив, що противник наступає вздовж траси Лисичанськ – Бахмут, а близькі до неї населені пункти знаходяться під постійними обстрілами. Сам Лисичанськ мало не цілодобово під вогнем, кількість жертв встановити неможливо.

"Українські захисники не перебувають в оточенні, більше того – завдають суттєвих втрат ворогу. Лікарні та морги на окупованих територіях переповнені рашистами", – додав Гайдай.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські військові втратили контроль над населеним пунктом Метьолкіне під Сєвєродонецьком.

Гайдай також говорив, що противник активно застосовує авіацію для ударів по місту.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.