Бойовики 10 разів порушили “тишу”. Підрозділи ООС відкривали вогонь у відповідь

У четвер, 25 листопада, збройні формування Росії десять разів порушували режим припинення вогню на Донбасі, чотири з яких із застосуванням забороненого озброєння. В результаті ворожих дій жоден український військовий не постраждав.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Так, один з ворожих обстрілів був зафіксований у бік Луганського. Окупанти відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів.

У напрямку Авдіївки бойовики здійснили два обстріли, застосовуючи міномети калібру 82 мм та 120 мм.

Біля Лебединського окупаційні війська застосували міномети калібру 120 мм, а в районі Південного – зі стрілецької зброї.

Недалеко від Новотошківського проросійські найманці двічі відкривали вогонь, використовуючи станкові протитанкові та автоматичні станкові гранатомети.

При цьому українські позиції біля Катеринівки потрапили під обстріл з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Водночас у бік Попасної окупанти вели вогонь з гранатометів різних систем.

Біля Красногорівки російські найманці відкривали вогонь з мінометів калібру 82 мм.

"Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, і змусили противника припинити обстріли", – йдеться в повідомленні.