Чи повернуться в Україну IKEA, H&M та Zara: відповідь МЗС

Міністерство закордонних справ України активно працює над тим, щоб привернути український ринок для світових брендів, таких як IKEA, H&M, та Zara, повідомив глава МЗС Дмитро Кулеба в інтерв’ю Наталі Мосійчук.
Чи повернуться в Україну європейські бренди
Ініціатива Міністерства має на меті створити більше можливостей для українців отримувати доступ до високоякісної продукції та одягу від улюблених світових брендів. Крім того, на думку МЗС, це може послужити стимулом для міжнародних інвесторів розглядати Україну як перспективний ринок для свого бізнесу.
Дмитро Кулеба наголосив, що сприятливий бізнес-клімат і наявність світових брендів, таких як McDonald's, який повернувся до України після телефонної розмови з держсекретарем США Ентоні Блінкеном, свідчать про потенційні можливості і привабливість українського ринку для іноземних інвесторів.
Крім того, голова МЗС висловив думку, що повернення брендів впливає на громадську думку та споживачів і надає їм впевненість у майбутньому.
Раніше було оголошено, що шведський ритейлер модного одягу H&M планує поступово повернутися на український ринок з листопада 2023 року. За даними ЗМІ, H&M Group планує відкрити деякі магазини в Україні наприкінці листопада або на початку грудня поточного року.
Джерело: 5692.com.ua