Чому ви постійно хворієте: 4 поширені причини

В Україні зараз зима і багато людей хворіють. Однак застуда – це не завжди переохолодження. Досить частою причиною застуди у людини стає недотримання правил гігієни. 
Дотримуючись яких звичок можна залишатися здоровим довше – читайте далі.
Миття рук
Найпростіший спосіб заразитися – дотик брудними руками до інших частин свого тіла. Мікроби легко потрапляють в організм людини зі слизових. Також небезпечно просто торкатися обличчя брудними руками.
Правильний душ
У душі необхідно мити всі частини без винятку: і пахвові западини, і сідничну складку, і спину, абсолютно всі частини тіла необхідно мити, коли ви приймаєте душ.
Чищення зубів
Абсолютно неправильно чистити зуби раз на день – вранці. Зуби обов'язково чистити двічі на день, а краще – після кожного прийому їжі. Також необхідно користуватися зубною ниткою. Усе це допоможе позбутися зайвих бактерій в організмі.
Умивання
Найгіршим рішенням для шкіри обличчя людини є занадто часті або недостатні вмивання. Оптимальною кількістю гігієни обличчя буде два рази. Усе, що менше або більше – шкідливо і загрожує розвитку запалень на обличчі. Ці правила не стосуються пори року, коли дуже спекотно.
Джерело: 5692.com.ua