Ці речі не можна давати в борг сусідам: 5 предметів, позичання яких обіцяє неприємності

Навіть якщо ви намагаєтесь зберігати доброзичливі стосунки з сусідами і вони для вас – гарні друзі, не всі види допомоги бувають доцільними. Вважається, що сусідам не можна давати в борг певні речі, щоб уникнути неприємностей.
Продукти
Сусіди нерідко обмінюються продуктами та кухонним приладдям, що є символом доброзичливості. При цьому не можна віддавати зі своєї оселі останнє – наприклад, останній шматок хліба. Це загрожує непорозуміннями в сімейному колі. А якщо позичити сусіду сіль – можна залучити негативну енергію до свого будинку.
Посуд
Віддаючи стороннім людям свій посуд, можна порушити циркуляцію позитивної енергії в своїй оселі. Тому на прохання позичити щось з кухонного приладдя варто чемно відмовитися або запропонувати продати його за умовну чи помірну ціну.
Одяг
Будь-який одяг поглинає енергію свого власника, тому позичати його можна лише у разі, якщо ви повністю впевнені в добрих намірах отримувача. Одяг краще не позичати, а дарувати чи продавати за символічну суму. Тоді можливий негатив, пов'язаний з цією угодою, зведеться нанівець.
Віник
Цей предмет потрібен не тільки для підтримання чистоти в оселі. Він слугує своєрідним оберегом, який "вимітає" з дому весь негатив. Тому вважається, що якщо позбутися віника хоч на нетривалий час, оселя буде незахищеною, і в неї можуть прийти проблеми та злидні.
Гроші
Збираючись позичити гроші сусіду, варто врахувати його фінансову стабільність та свій власний рівень комфорту. Не слід давати гроші в борг увечері, вночі, перед великими святами чи під час сімейних урочистостей, оскільки вважається, що їх повернення буде нескорим та проблемним.
Джерело: 5692.com.ua