Ці речі в оселі заважають вашому фінансовому успіху: позбудьтесь їх, щоб розбагатіти

Якщо ви не можете позбутись проблем із грошима та не можете накопичити навіть невелику суму, фахівці радять швидше придивитися до того, що вас оточує.
Справа в тому, що деякі предмети сприяють тому, що фінанси витікають, як вода, попри важку працю і всі намагання підвищити дохід.
"Мертві" предмети
До таких предметів фахівці з фен-шуй відносять роги, опудала тварин, сухі квіти, які використовують як елемент інтер'єру. Вважається, що ці речі просякнуті негативною енергією, адже асоціюються із відсутністю життя. Тому вони заважають будь-якому прогресу, зокрема фінансовому успіху.
Предмети з тріщинами та іншими пошкодженнями
Особливо це стосується посуду та дзеркал із тріщинами та сколами. Такі предмети символізують втрату ресурсів, посилюють негативну енергію та розбивають позитивну енергію.
Старий одяг та взуття
Поношені речі, які ви вже не носите, а просто зберігаєте, також негативно впливають на енергетику дома і блокують надходження позитивної енергії, нові можливості для вашого успіху. Тому слід оточувати себе лише речами, які приносять радість та користь.
Сміття
Чистота і порядок в оселі сприяють вільному руху позитивної енергії, а бруд та безлад, навпаки, створюють негативну атмосферу. Тому на шляху до успіху постає перешкода. У тому числі наявність великої кількості непотребу створює психологічний бар'єр, що не дає вам використовувати нові можливості.
Кучеряві та повзучі рослини
Рослини, які ростуть у вигляді павутини або сплетення, символізують "павутину боргів" та викликають фінансові складнощі. Вони заважають вільному потоку позитивної енергії та просуванню вперед у житті, включно з вашими фінансовими справами.
Джерело: 5692.com.ua