Де шукають “метеликів” Кам’янського: заручниці чи самозайняті

Ні для кого не секрет, що практично в кожному місті України є торговці зброєю, наркотиками. Дуже часто в передмістях можна зустріти дівчат, які стоять уздовж траси.
Автор: Сергій Ковальчук
Їх можна зустріти і в Кам'янському. Не обов'язково їхати в автомобілі, а можна піти на всім відому адресу і там уже "замовити дівчинку". Одне з таких місць – на вулиці Олекси Сокола – знають практично всі кам'янчани, причому необов'язково бути клієнтом. "Слава" цього місця поширюється вже не один рік, бо його впритул не помічають правоохоронні органи.
На умовах анонімності, одна зі "співробітниць" будинку розпусти розповіла, як проходить вербування в Кам'янському. Частину з розповіді дівчини Олени (ім'я змінено) ми публікуємо без змін.

Звісно, підшукують залежних дівчат через наркоторговців. Система роботи "за дозу" нікуди не пішла. Таких дівчат уже менше, ніж колись, але вони є, – каже Альона.

Цей бізнес адаптується і до реалій інтернету. Через нього шукають і клієнтів, і "товар" (дівчат). За словами Альони, навіть на ОЛХ можна натрапити на замасковані оголошення про найм на роботу, які, насправді, приведуть у бордель.
Їх часто маскують під "перекладачка з англійської", "робота в офісі" тощо. За словами Альони, дуже багато охочих заробити знаходять завдяки оголошенням "робота закордоном". Кандидатів спеціально фільтрують, щоб знайти найбільш незахищену жінку: без чоловіка, з маленькою дитиною, без батьків і з мінімумом родичів. І потім вона або погоджується добровільно, або її примушують.

"Через деякий час людина банально зламана і вже звикає до нового способу життя", – каже Альона.

Це лише мала частина з того, що розповіла співрозмовниця. Продовження слідує.
Читайте також: Список хвороб, з яким військовозобов'язаний звільняється від мобілізації
Конденсат на вікнах більше не проблема: залиште цей засіб на ніч і забудьте про вогкість
Мобілізація в Україні у 2023 році: нові правила обліку, кого заберуть насамперед і хто отримає відстрочку
Джерело: 5692.com.ua