Де заховати гроші та цінні речі, перебуваючи у відпустці: злодіям навіть на думку не спаде там шукати

Щоб убезпечити себе від крадіжки грошей та майна під час відпустки, варто надійніше заховати їх, причому краще використовувати для цього нестандартні місця. Що неочевиднішою буде схованка – то менше шансів буде у злодіїв.
Одними з найгірших для зберігання речей є такі банальні місяця, як шафа, під ліжком і в холодильнику. Грабіжники з досвідом, як правило, саме туди заглядають у першу чергу.
Експерти з подорожей рекомендують використовувати як схованки для грошей і коштовностей такі місткості, як ручка гребінця, порожні пляшки від напоїв, баночки від косметичних засобів.
Бортпроводник Мігель Муньос, з яким спілкувалось видання Wales Online, назвав один із найкращих варіантів, де можна заховати цінні речі в готелі. Це безкоштовні туалетно-косметичні засоби. Також можна використовувати звичайні предмети в кімнаті, аж до порожнього пакету від чіпсів чи фольгу.
Крім того, Мігель дав пораду для сімей, що подорожують із дітьми. У їхньому випадку для того, щоб приховати цінні речі, можна навіть використовувати підгузки, зробивши їх схожими на брудні.
Також відпочивальники можуть використати потайні кишені одягу або покласти готівку в Біблію, яка зазвичай зберігається у тумбочці біля ліжка.
Джерело: 5692.com.ua