Департамент соціальної політики Кам’янської міськради звернувся до волонтерів та містян

Департамент соціальної політики Кам’янської міської ради звернувся до волонтерів та жителів міста з проханням у разі виникнення можливості надання гуманітарної допомоги малозахищеним верствам населення надавати її безпосередньо через визначені пункти прийому допомоги громадянам, які знаходяться за адресами:


За цими адресами соціальні працівники мають необхідну інформацію щодо забезпечення потреб населення та професійний досвід роботи.
Звертаємо увагу, що в умовах військового стану немає необхідності зайве турбувати вдома та за телефонами вразливі малозахищені верстви населення.Важливо! Департамент соціальної політики Кам’янської міської ради звертає увагу осіб похилого віку з обережністю контактувати з незнайомими особами, підозрілим особам двері не відчиняти. Особи, які обслуговуються Центром надання соціальних послуг, будуть забезпечені необхідною допомогою через соціальних працівників, які їх обслуговують. Осіб, які не обслуговуються Центром надання соціальних послуг але потребують допомоги, просимо звертатись за адресами, вказаними вище.