“Динамо” не впоралося з болгарським грандом на зборах

Київське "Динамо" розійшлося миром із болгарським "Левскі" в контрольному поєдинку. На гол чемпіона України в першому таймі софійці відповіли після перерви.

Детальніше про спаринг – у звіті РБК-Україна.

"Динамо" реалізувало фактично перший по-справжньому небезпечний момент. Комбінація за участю Сидорчука та Кендзьори завершилася прострілом у штрафний майданчик, де Віталій Буяльський пробив у протихід кіперу.

На старті другої половини кияни могли подвоїти перевагу. Це Циганков прорвався флангом і виконав передачу до карної зони. Але там Ванат не зміг пробити у ворота.

Мав момент і Де Пена. Та під удар уругвайця вчасно кинувся оборонець. Змарнував свою нагоду й Кулач, якого вивів на ударну позицію Циганков.

Зрештою, реалізацією похизувався "Левскі". На 76-й хвилині Дімітар Костадінов перехопив м'яч у центрі поля, просунувся до штрафного "Динамо" й класно пробив у кут воріт Бойка.

Контрольний поєдинок

"Динамо" – "Левскі" – 1:1

Голи: Буяльський, 32 – Костадінов, 76

Склад "Динамо" (1-й тайм): Бущан – Кендзьора, Забарний, Сирота, Дубінчак – Сидорчук, Буяльський, Гармаш, Вітінью, Антюх – Шкурін

2-й тайм: Бойко – Тимчик, Бурда, Боль, Караваєв – Бражко, Шапаренко (Бєсєдін, 80), Де Пена, Вітінью (Кулач, 67), Циганков – Ванат

Нагадаємо, що раніше "Динамо" перестріляло сербські "Чукарічкі" (3:2), поступаючись двома м'ячами після першого тайму.