Для дружин військовослужбовців запустили гарячу лінію юридичної допомоги

В Україні запрацювала гаряча лінія юридичної допомоги для жінок, які є членами родин військовослужбовців. Вона реалізована в межах проєкту "Плюс-Плюс", створеного з метою надання підтримки дружинам та матерям українських захисників, пише "Успіх in UA".
Як скористатися послугою
Гаряча лінія розпочала свою роботу на основі платформи юридичної допомоги для військовослужбовців, яка функціонує в освітньому центрі з квітня 2023 року. 
Директор гарячої лінії юридичної допомоги Гончаренко центру, Микола Брюховецький, пояснив мету ініціативи:

Донедавна наша гаряча лінія фокусувалася саме на військовослужбовцях. Це тисячі звернень та сотні успішних кейсів, у яких наші юристи допомогли із вирішенням запитів бійців. Але так само активно звертаються й жінки із родин військовослужбовців. Так, їхні запити не завжди пов’язані із військовим правом, але це не означає, що вони менш важливі. Саме тому ми створили окрему гарячу лінію, щоб допомогти тим, хто чекає на наших воїнів вдома і потребує правової підтримки.

За словами Миколи Брюховецького, на гарячу лінію можна звертатися з будь-яких юридичних питань, як військового, так і цивільного права. 
Гаряча лінія первинної юридичної допомоги для жінок із родин військовослужбовців працює за номером +38 (067) 204-22-07 з понеділка по п'ятницю з 09:00 до 18:00. Також можна отримати юридичну допомогу у форматі онлайн-конференції, зареєструвавшись за посиланням. Запити також можна надсилати на електронну пошту: [email protected].
Джерело: 5692.com.ua