Для двох знаків Зодіаку серпень буде важким: кому чекати неприємностей

Серпень уже зовсім близько. Останній і найспекотніший місяць літа для багатьох – прекрасний час для відпочинку. Але двом знакам Зодіаку цього року не пощастило. Для них серпень обіцяє стати пекельно складним у всіх сферах життя.
Терези
Астрологи пророкують, що для народжених під знаком Терезів зірки приготували в серпні складні випробування. Непростим він стане насамперед у сфері особистих стосунків. Дуже ймовірно, що багатьом Терезам цього місяця загрожує розставання з коханими людьми.
Поки ще є час, потрібно звернути увагу на стосунки. Можливо, останнім часом були розлади, ви віддалилися одне від одного, зникло взаєморозуміння. Налагодити стосунки ще можливо, потрібно спробувати поговорити відверто.
У кар'єрі та фінансах теж успіхів чекати не варто, зараз у Терезів не найсприятливіший період для зростання і нових можливостей.
Овни
Овнам у серпні потрібно бути вкрай обачними. Велика ймовірність, що їхня власна легковажність призведе до втрати друзів і роботи. Це може статися через вчинки, які Овни робили в минулому. Може статися так, що неприємна правда вийде назовні і стане причиною сварок із близькими людьми.
Астрологи радять у серпні утримуватися від пліток, інтриг і з'ясування стосунків, усе це може призвести до неприємних для Овнів наслідків і негативно позначитися на їхніх перспективах.
Джерело: 5692.com.ua