Додаткова економія під час користування пральною машинкою: 3 прості поради для зменшення сум у платіжках

Пральна машинка – справжня помічниця в домі, яка значно спрощує життя і економить час. Але якщо прати доводиться часто, то рахунки за світло і воду можуть дещо засмутити.
Щоб заощадити на пранні, фахівці радять дотримуватись декількох елементарних рекомендацій. Завдяки ним використання пральної машинки стане більш економним, а суми у платіжках за комуналку трохи зменшаться.
Як заощадити на пранні у пральній машинці
Суттєво економити на електроенергії можливо, якщо встановити двозонний лічильник і планувати прання виключно в нічний час. Вночі діє знижка на електроенергію 50%.
Варто обирати економний температурний режим. Багато хто використовує високі температури води для прання, навіть якщо використовується мийний засіб, який сам по собі чудово справляється з мікробами і забрудненнями. При використанні більш холоднішої води результат буде не гіршим, а суми в платіжках за електроенергію відчутно знизяться. Підраховано, що приблизно 90% енергії під час роботи пральної машинки витрачається на нагрівання води.
Чималі суми витрачаються на засоби для прання, кондиціонери, плямовивідники тощо. Тому варто економніше використовувати їх під час прання. Для одного завантаження білизни достатньо 110 мл засобу для прання.
Джерело: 5692.com.ua