Допомога ветеранам російсько-української війни

Майже шість років на сході України точиться російсько-українська війна (РУВ), що забрала багато людських життів, перекроїла карту України і долі мільйонів людей. Звісно, такі події посилюють рівень стресових реакцій людини. Поняття стрес можна розуміти як мобілізацію всіх життєвих сил організму у відповідь на надмірне ускладнення життєвої ситуації. Стрес небезпечний, але необхідний для життя як школа виживання. 

Насправді, контролювати негативні емоції нескладно, головне – навчитися брати на себе відповідальність за власні думки і реакцію на виклики долі.

Ветеранів АТО / ООС та членів їх родин запрошують на одноденний тренінг «Шлях до себе: як впоратися з наслідками екстремального стресу»

Тренінг відбудеться у Кам’янській міській лікарні №5 (вул. Освітня, 12) 8 лютого з 9:30 до 18:00 . Участь безкоштовна. Тренінг проводитиме магістр психології, кризовий психолог Родіон Григорян.

Впродовж тренінгу буде зроблено акцент на експрес-техніках опанування стресом і комп’ютерну діагностику фізіологічних показників, як наочної демонстрації ефективності методик.

Реєстрація триватиме до 4 лютого включно, кількість місць обмежена. Для того, щоб взяти участь у тренінгу, необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням –   

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScZw5OyiWWzvJF1Ij6OS1rGh80PSsKaE_CRXfG5MMEHWepLtw/viewform

Детальна інформація за телефоном: 096 672 62 93 (Наталя).

Організатори тренінгу: Благодійний Фонд «Карітас», Центр медичної реабілітації УБС, ГО «Патріот», Development Foundation – «Фонд розвитку».