Фінансові невдахи, від яких спливають гроші: 3 імені чоловіків із “діркою в кишені”

Деякі чоловіки постійно відчувають фінансові проблеми, потерпаючи в боргах і рахуючи копійки до зарплатні. При цьому вони навіть можуть непогано заробляти, але через повну відсутність уміння розпоряджатися грошима не здатні уникнути злиднів.
Вважається, що ці риси переважно притаманні чоловікам з такими іменами.
Кирило
Найбільша проблема цих чоловіків – в тому, що вони не можуть планувати свій бюджет, незалежно від рівня доходів. Навіть після отримання зарплати вони не здатні раціонально розподілити гроші, тому їм постійно не вистачає фінансів на ті чи інші потреби.
Ілля
Цим чоловікам взагалі краще подалі триматися від кредитних карток та великих сум готівки. Гроші, які опиняться в їхньому розпорядженні, можуть зникнути вмить. За день вони легко витрачають все, що заробили протягом місяця. Тому їх краще не пускати на шопінг самих або довіряти їм лише обмежену суму.
Антон
Багато чоловіків, що носять це ім'я, є дуже азартними. Вони відчувають нестерпний потяг до казино та інших розваг, де на кону стоять гроші. Намагаючись випробовувати удачу, вони можуть не тільки за один раз програти всю зарплату, а й влізти в борги. А розраховуватись з цими боргами зазвичай доводиться рідним.
Джерело: 5692.com.ua