«Гаряча лінія» для нужденних Дніпропетровщини

Стала відома інформація, поширена для мешканців Дніпропетровщини, яким потрібна допомога. Тепер вони можуть звертатися на «гарячу лінію» департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської обласної державної адміністрації. 

За словами працівників департаменту: «Вразливі верстви населення зараз, як ніколи, потребують захисту та підтримки.  Для них вже працює спеціальна «гаряча лінія» при нашому департаменті. Одинокі пенсіонери, люди з інвалідністю, багатодітні сім’ї можуть звертатися за вказаними номерами телефонів та озвучити операторам свої потреби».

Повідомляється, що допомога надається у продуктах, предметах гігієни, миючих засобах, дезінфекторах. Додатково складається перелік найнеобхіднішого. Придбати товари допоможуть благодійники. Дніпропетровська ОДА запрошує небайдужих громадян долучатися до вкрай потрібної ініціативи.

Телефони «гарячої лінії» – (056) 720 94 48,  (056) 720 94 45.

Варто сказати, що ця ініціатива – частина всеукраїнського он-лайн проєкту «Допомога поруч». Вже сьогодні зазначений проєкт об’єднує зусилля благодійних та громадських організацій, бізнесу, волонтерів, небайдужих громадян, органів державної влади та місцевого самоврядування.