Головні тренди осені 2023 року: стилістка розказала, якими речами варто оновити гардероб

З приходом осені варто освіжити та осучаснити гардероб, поповнити його модними речами. Про тенденції нового сезону розповіла стилістка Stylist.inna на сторінці Instagram.
Клатчі
Цього сезону доречними можуть бути клатчі будь-якої форми та фасону. Їх можна носити як у повсякденному житті, так і доповнювати образ на святкові події.
Завужені штани
Подовжені моделі штанів, з якими можна створювати і ділові, і повсякденні образи, виглядатимуть свіжо і стильно. Вони добре поєднуються і з підборами, і з взуттям на плоскій підошві.
Краватка
Варто поекспериментувати з цим стильним аксесуаром, вибираючи різні його кольори, поєднуючи з блузками і навіть деякими сукнями. Краватка зробить образ цікавішим.
Одяг в клітинку
З клітинкою також можна сміливо експериментувати, зокрема поєднуючи такий одяг з іншими принтами. Речі в клітинку личать майже всім, додаючи образу стильності та вишуканості.
Шкіряні сукні
Такі сукні, як з натуральної, так і з еко шкіри, – знову на піку моди. Це можуть бути моделі різної довжини, фасону, типу крою.
Спідниці до колін
Обираючи спідниці цієї довжини, варто поєднувати їх з високими підборами. Неперевершено виглядають спідниці з розрізом, хоча ця деталь не є обов'язковою.
Кольорові колготки
Неперевершеним та звабливим зроблять образ колготи різних відтінків. Також у тренді – колготки в сіточку, ажурні, з різними візерунками.
Чоботи з халявками до колін
Це тренд осені 2023 року. Високі чоботи додадуть вишуканості, особливо у поєднанні з сукнями, спідницями та шортами.
Напівприталені пальта
Пальта оверсайз відходять у минуле. Цієї осені на піку моди напівприталені моделі. Такий верхній одяг чудово підкреслює фігуру та додає образу тендітності.
Джерело: 5692.com.ua