Гроші, радість і проблеми: гороскоп на тиждень 17-23 червня

Новий тиждень почався і всім знакам зодіаку він принесе різні вісті. Хтось проходитиме чергове випробування, а хтось радітиме життю. Ми розповімо, що чекає саме на ваш знак зодіаку в новому тижні.

Гороскоп на тиждень – Овен

У понеділок, 17 червня, Венера приземлиться в Раку, що може надихнути вас перетворити свій простір на справжній притулок. Також посланник Меркурій приєднується до Венери в Раку, що може зробити розмови і зустрічі ще більш жвавими.

Гороскоп на тиждень – Телець

Любов приймає душевний поворот, коли Венера заходить у Рак і ваш третій дім спілкування і зв'язків до 11 липня. Також до Венери приєднується посланник Меркурій, але для коротшого візиту (вихід 2 липня), який може зробити бесіди і зустрічі змістовнішими.

Гороскоп на тиждень – Близнюки

Готові заглибитися в міцний зв'язок? Ваше бажання може бути виконано протягом наступних кількох тижнів. Венера пірне у ваш другий дім безпеки. Трохи пізніше до Венери приєднується Меркурій, ваш власний управитель. Це може посилити бажання до відкритих, чесних і задушевних розмов.

Гороскоп на тиждень – Рак

Подвійний удар Венери і Меркурія робить вас просто неперевершеним, і постає запитання: що ви хочете привабити у свою сферу діяльності? Зазвичай ви не з тих, хто женеться за увагою, але, ей, коли вона у вас є, виставляйте її напоказ! Завдяки планеті любові, що дарує приплив запаморочливої енергії, а Меркурію, що пропонує дар балакучості, ніхто не залишиться непоміченим.

Гороскоп на тиждень – Лев

Ваша уява активізується, коли творець Венера переходить у Рак і ваш дванадцятий дім мрій і самоаналізу. Пізніше Меркурій приєднається до Венери, що може залишити вас щасливо загубленими у світі мрій. Або ви можете використовувати цей примарний цикл Венери, щоб привнести більше інтуїції, містичного зв'язку і співчуття у ваше повсякденне життя.

Гороскоп на тиждень – Діва

"Усі за одного й один за всіх" – це ваш об'єднавчий клич на наступні кілька тижнів, коли доброзичлива Венера ввійде в Рак і ваш одинадцятий дім спільноти, технологій та активності. Подайте правильні сигнали, щоб залучити потрібних людей, і у вас не буде проблем із продуктивністю.

Гороскоп на тиждень – Терези

Ваші професійні амбіції зростають! Венера здійснює свій щорічний вхід у Рак і ваш десятий дім кар'єрного успіху. Якщо ви цього не зробили, якщо ви не змогли злетіти або застрягли в режимі очікування, цей подвійний удар планетарної сили Венери і Меркурія може натиснути кнопку скидання на вашій роботі.

Гороскоп на тиждень – Скорпіон

Цього тижня твій авантюрний дух посилиться. Вихід за межі звичного, можливо, здається незвичним, але завдяки припливу трьох особистих планет цього тижня це може стати вашою новою нав'язливою ідеєю.

Гороскоп на тиждень – Стрілець

Є причина, з якої люди кажуть, що потрібно тримати друзів близько, а ворогів ще ближче. У понеділок, 17 червня, спочатку товариська Венера, а потім балакучий Меркурій занурюються у ваш восьмий дім спокушання, близькості, секретів і загальних ресурсів, що може викликати серйозні проблеми з довірою, якщо ви не будете уважні.

Гороскоп на тиждень – Козеріг

Будь пам'ятний у своїх бажаннях! У понеділок, 17 червня, Венера вступає в Рак, ваш протилежний знак і дім відданих стосунків. А потім, за кілька годин по тому, бурхливий Меркурій приєднується до Венери в Раку, що може додати пікантності й глибини вашим найважливішим партнерським стосункам.

Гороскоп на тиждень – Водолій

Час світіння! У понеділок, 17 червня, Венера входить у ваш шостий дім благополуччя, а потім через кілька годин до неї приєднується уважний Меркурій, який залишиться до 2 липня. Ви нещодавно запустили програму здоров'я? Почніть зараз і дійсно візьміть на себе зобов'язання, і ви побачите плоди своїх зусиль найближчими тижнями.

Гороскоп на тиждень – Риби

Ваш магнетизм зашкалює, Риби, або ось-ось так і буде! Якщо раптом відчуєте, що стріли Купідона летять просто на вас, це не уява. Це Венера в Раку і вашому любовному п'ятому домі.

Це може підняти ставки в любовній грі, а також вашу внутрішню температуру, тож будьте готові заробити статус головного запаморочувача.

Джерело: 5692.com.ua